perjantai 19. syyskuuta 2014

SYKSYN 2014 YHTEISHAKU Tamkin Hyvinvointiteknologian ylempään AMK koulutukseen ON KÄYNNISSÄ 8.9.-22.9.2014 !

Hyvinvointiteknologian ylemmän AMK koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiudet hyvinvointi- ja terveysteknologia-alan asiantuntijan ja kehittäjän tehtäviin. Opit projektinhallintataitoja ja kehityt osaajaksi hyvinvointiteknologisten tuotteiden ja palveluiden innovointiin ja kehittämiseen.
Koulutus toteutuu moniammatillisessa ryhmässä, tekniikan ja sosiaali- ja tervysalan opiskelijat samassa ryhmässä. Näin opit tuntemaan ja ymmärtämään tekniikan- ja sosiaali- ja terveysalalla toimivia ammattilaisia ja eri alojen toiminta- ja työskentelykulttuureja. Moniammatillinen ryhmä mahdollistaa laajan verkostoitumisen ja eri alojen osaamisen jakamisen.

 Keskeisiä syventäviä ammattiopintoja ovat 
  • asiakaslähtöinen projektiosaaminen
  • terveysalan laitteiden viranomaisvaatimusten dokumentointi
  • rakennetun ympäristön esteettömyyden suunnitteluosaaminen
  • hyvinvointialan palveluliiketoiminta
  • terveysalan teknologisten ratkaisujen hankintaosaaminen
  • terveysteknologioiden ICT-ratkaisut ja niiden vaikuttavuus
  • terveydenhuollon apuvälinepalvelut.

Haku on nyt avoinna sekä Tekniikan ja liikenteen alan ammattilaisille (insinöörit/DI) että myös Sosiaali- ja tervysalan ammattilaisille (fysioterapeutit (AMK), sairaanhoitajat (AMK), sosionomit (AMK), ensihoitajat (AMK), röntgenhoitajat (AMK), bioanalyytikot (AMK), terveydenhoitajat (AMK) ja kätilöt (AMK).

Hakuun osallistuja, muistathan täyttää sekä sähköisen yhteishakulomakkeen Opinpolku.fi -sivuilla että tehdä Ennakkotehtävän, jonka ohjeet löytyvät TAMKin nettisivuilta (klikkaa tätä tekstiä), 22.9.2014 klo 15.00 mennessä! Molemmat em. lomakkeet tulee olla lähetettynä 22.9 klo 15.00 mennessä, muuten et voi tulla valituksi koulutukseen!

TERVETULOA opiskelemaan moniammatilliseen opiskelijaryhmään!

Terveisin
Yliopettaja Lea Saarni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti